PVC Anti Cimata Latihan Yoga Mat

Katerangan pondok:

Ngenalkeun PVC Rip Stop Exercise Yoga Mat inovatif kami, pendamping anu sampurna pikeun rutinitas yoga sareng latihan anjeun.Dirancang kalayan perhatian utmost kana detil, mat ieu epitome of durability, kanyamanan, sarta fungsionalitas.


Rincian produk

Tag produk

Parameter produk

Bahan: PVC
Ukuran: 68 "L x 24" W x 0.25" Th (disesuaikeun)
Warna: ngaropéa
Logo: ngaropéa
MOQ: 1000 PCS / warna

Panjelasan Produk

Tikar Yoga Anti Cimata PVC (3)
Tikar Yoga Anti Cimata PVC (4)

Dijieun tina bahan PVC kualitas luhur, tikar yoga kami dirarancang khusus pikeun nahan kakuatan latihan naon waé.Ripstop mastikeun mat tetep gembleng sanajan dina pose yoga sengit atanapi latihan anu ketat.Ucapkeun wilujeung ka tikar tos lami anu mimiti mudun - Tikar Yoga Latihan Ripstop PVC kami diwangun pikeun tahan.

Ketebalan mat yoga kami nyayogikeun kasaimbangan idéal antara dukungan sareng bantalan.6mm (atawa ketebalan ngaropéa) padding kandel nyadiakeun cukup padding ngajaga sendi anjeun sarta nyadiakeun permukaan nyaman keur rupa-rupa latihan.Naha anjeun latihan yoga, Pilates, atanapi ngan ukur ngalaksanakeun rutinitas harian anjeun, mat kami bakal nyayogikeun pondasi anu sampurna pikeun rutinitas anjeun.

Urang terang yén latihan yoga peryogi tetep tenang sareng fokus.Éta sababna kami PVC Ripstop Latihan Yoga Mat dirancang pikeun jadi non-slip, ngajaga leungeun jeung suku anjeun aman dina tempat salila latihan.Taya deui slipping sarta kompromi sikep anjeun - mat kami bakal tetep anjeun stabil sarta fokus sapanjang workout Anjeun.

Henteu ngan ukur mat yoga kami tiasa dianggo, tapi aranjeunna ogé gampang pikeun ngabersihan sareng ngajaga.Cukup usap ku kaén beueus saatos unggal dianggo pikeun ngaleungitkeun kokotor atanapi kesang.Bahan PVC nolak kalembaban, janten sampurna pikeun latihan anu kesang.Anjeun tiasa yakin yén mat anjeun bakal tetep seger sareng higienis, siap pikeun latihan salajengna.

Salian daya tahan sareng fungsionalitas, mat yoga latihan ripstop PVC kami ogé ramah lingkungan.Éta bébas tina bahan kimia ngabahayakeun sapertos phthalates, lateks, sareng logam beurat.Simkuring yakin dina promosi hiji gaya hirup sehat sarta sustainable na Mats kami téh surat wasiat kana komitmen ieu.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami